Dating for kvinner

Etter at jeg slo opp i januar 2011 har jeg brukt en del tid på nettdating. Jeg har vært på date med bare 2 menn, hvorav 1 av dem kjente jeg litt fra før.

Jeg har lest i noen datingbøker ment for både kvinner og menn, for å lære mer om psykologi rundt dating.
Jeg har lært om flere teknikker menn liker å bruke for å gjøre kvinner tiltrukket, og om hvordan kvinner bør forholde seg til menn i dating for å forsikre at vi ikke kaster bort tiden vår eller gjør noe vi angrer på etterpå.

Menns teknikker for å gjøre kvinner tiltrukket, er i all hovedsak basert på atferd som påvirker kvinners ubevissthet.
Det er ting som feks å gjøre små, fysiske berøringer på kvinnen fordi hun vil ubevisst føle at det er godt og knytte gode følelser til ham og bevegelsene, det er ting som å først ta initiativ til en date og deretter trekke seg tilbake for at kvinnen skal bli «needy» når han trekker seg unna, ting som at kvinner instinktivt knytter følelser til menn de har hatt sex med, etc etc.
Alle metodene virker kun på ubevisste tankemønstere og instinkter, og påvirker derfor i hovedsak kvinner som er følelsesstyrte og ikke er så flinke til analysere sine følelser, lyster og behov.
Selv er jeg en av dem som tenker og analyserer veldig mye, og føler at jeg klarer å kontrollere meg overfor slike metoder.

Kvinners strategier for å unngå å kaste bort tid handler fremfor alt om 1 ting: Å aldri tro at en mann er interessert i et forhold, med mindre han selv tar initiativ til å be om en date.

Menn ønsker instinktivt å spre genene sine utover så mange kvinner som mulig, og dette gjør at menn generelt er lite kresne på hvem de har sex med. At en mann ønsker sex med en kvinne betyr på ingen som helst måte at han ønsker et forhold med henne!
Kvinner generelt er nærmere stikk motsatt. Vi er instinktivt programmert til å gå for kvalitet fremfor kvantitet, når det gjelder valg av sexpartnere.
Derfor har mange kvinner problemer med å forstå at en mann kanskje ikke ønsker noe mer enn sex, og havner i situasjoner av typen «hvorfor ringer han ikke??«.

Videre så ligger det implisitt i programmeringen for kjønnene at menn ikke ønsker å forplikte seg mer enn nødvendig, mens kvinner ønsker en mann som forplikter seg til henne. Dermed kommer det situasjoner hvor hun maser på ham og han viker unna.

En tredje, viktig ting i dating er at menn higer spesielt mye etter populære kvinner. Ikke fordi populære kvinner er bedre enn mindre populære kvinner, men fordi de er populære i segselv:
– Menn hater konkurranse om de interessante kvinnene, akkurat som kvinner hater konkurranse om de interessante mennene. Hvis menn sanser konkurranse om en interessant kvinne, så trigger det gjerne et behov i dem for å vise seg bedre enn konkurrentene.
– Det finnes et psykologisk fenomen som kalles «social proof«, som gjør at de populære blir enda mer populære.
Social Proof betyr at mennesker har en sterk, ubevisst tendens til å innbille seg at jo flere folk som liker en tng, dess bedre må den tingen være. Det impliserer at jo flere venner og dater en person har, dess bedre\mer tiltrekkende vil andre oppfatte den personen.
– Menn konkurrerer instinktivt veldig mye seg i mellom, og de har sterke instinkter om å forsøke å være «aplha male». De vil at andre menn skal misunne dem, og at kvinner skal ville ha dem. De to sistnevnte tingene henger tett sammen. Menn vil ha en kvinne som får andre menn til å misunne ham!

Fra dette har jeg lært noen ting om hvordan jeg som kvinne bør forholde meg til dating:
Gå inn for å være feminin. Menn tenner instinktivt på femininitet, og du bør prøve å virke attraktiv for så mange menn som mulig. Jo flere menn du klarer å vekke interesse hos, dess mer vil du trigge både Social Proof og menns instinkt til å ville ha deg for å gjøre andre menn misunnelige.
Ta alltid utgangspunkt i at en mann ikke er interessert i deg, med mindre han tar initiativ til å be om en date.
Når den daten er over, så må du på nytt ta utgangspunkt i at han ikke er interessert, helt til han ber om en ny date!
At du skal ta utgangspunkt i at han ikke er interessert, betyr bl.a at du ikke skal forvente eller si noe til ham om at du forventer at han skal forplikte seg til noe som helst.
Ikke gi uttrykk for at du forventer at dere skal bruke mer tid sammen, for da kan han begynne å vike unna istedenfor.
Ikke gi uttrykk for at du holder deg av til ham, uten å være helt bombesikker på at han gjør det samme med deg. Det vil bare gjøre at han tar deg for gitt, og han kan miste interessen fordi han kan oppfatte deg som noe han ikke trenger å sloss for å få!
Date flere samtidig.
Dette vil trigge konkurranseinstinktene mellom dem du dater, det trigger Social Proof, og du forteller samtidig indirekte til alle du dater at din fremtidige kjæreste vil bli misunnet av andre menn.
Din verdi som dateobjekt vil øke.Reklamer
Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: